Piet Plukkel

Scheperswijk Bloemen, Bloemenkweker en gebruiker teeltregistratiesysteem GMN Crop

Scheperswijk Bloemen broeit 72 miljoen tulpen op water, 35 ha pioenrozen en 12 ha lelies. Ze maken nu twee jaar gebruik van GMN Crop.

“Ik maak van GMN Crop gebruik voor de teelt van de pioenrozen en lelies. In de tulpenbroeierij worden geen gewasbeschermingsmiddelen gebruikt en is registratie niet nodig. Het eerste jaar heb ik vooral proefgedraaid met het systeem. Wat mij direct opviel was de eenvoud en het gebruiksgemak. Je bent er zo mee vertrouwd.”

Dit jaar heb ik het volledig ingezet en ik ben uitermate tevreden. Het biedt mij in de eerste plaats een duidelijk overzicht en ik kan makkelijk terugkijken. Wat voor mij misschien wel het allerbelangrijkste is, is dat het systeem mij behoedt voor het maken van fouten. Bijvoorbeeld als ik een maximum heb bereikt, of als een middel niet meer mag worden toegepast. Onze afnemers (vooral retailers) stellen steeds strengere eisen. Met dit systeem kunnen we altijd helder en duidelijk aantonen welke middelen zijn ingezet. Ook dat biedt zekerheid.”

Het systeem levert Piet ook voordelen op in het contact met zijn adviseur. “Mijn adviseur Jeroen heeft ook toegang tot het systeem. Het betekent dat we daardoor ook makkelijker en gerichter met elkaar communiceren. Van de app maak ik nog niet veel gebruik. Moet ik misschien meer gaan doen. Waar ik blij mee ben is dat GMN Crop nu ook met een voorraadmodule komt. Inkoop en registratie worden zo gekoppeld. Ideaal.

De voordelen van GMN Crop volgens Scheperwijk Bloemen
·      Het systeem houdt me scherp
·      De eenvoud en het gebruiksgemak spreken me aan 
·      Nog betere communicatie met adviseur
·      Met voorraadmodule wordt het nog beter

Direct bestellen

Bestel direct GMN Crop met CROP EYE.
Of probeer GMN Crop een maand lang zonder kosten!

GMN CROP DEMO

gratis

  • Een maand gratis
  • Complete registratie
  • Helpdesk
GMN CROP Pro

€ 20

  • Inclusief CROP EYE
  • Complete registratie
  • Helpdesk
  • Deskundige ondersteuning